Opel omega A 1990 gls

Lataa sivu:

 

Tulipahan hankittua taloudellisempi kulkupeli käyttöautoksi, vanha ensimmäisen genren kasitappi A omega vm 1990. Katalysaattorikin löytyy, näitä myytiin joko katin kanssa tai ilman.  Autolla ei ole ajeltu kuin 191500km eli tosi vähän ajettu tämän ikäiseksi autoksi. Ei näitä paljon esim nettiautossa ole edes myytävänä.  Moottori ja tekniikka on siis erittäin hyvässä kunnossa ja leimaakin vajaa vuosi. Autoon on edellisen omistajan toimesta tehty 2tkm sisään öljynvaihto, jakopääremontti, samalla vaihdettu vesipumppu ja apulaitehihna.

Pellit ovat kuiteskin parhaat päivät nähnyt ja tosiaan ovet ovat jo alkanut ruostumaan niin ulko, kuin sisäpuoleltakin. Myös joku tee se itse mies tai nainen on päällemaalannut, (ei nyt niin hirveen siististi)..

Autosta löytyy mm. 4x toimivat sähkökäyttöiset ikkunat ja sivupeilit, elektroninen iskunvaimenninsäädin ja toimivat penkinlämmittimet, tähän asti ainakin kaikki sähkölaitteet on toiminut. Myös kulutusmittari näyttö toimii ja kaikki pikselit tallessa.

Huomasin että edellisen omistajan toimesta ovien muovilistat oli vedetty valkoiseksi mikä ei oikein omasta mielestäni sopinut auton ulkonäköön. Joten päätin korjata asian. Nykyään myydään plasti dippia eli kumimaalia joka on erittäin hyvä vaihtoehto esim puskureiden ja listojen maalaukseen. Maali kestää erittäin hyvin korroosion ja kiveniskut. Maalia myydään spraypulloissa ja maksaa noin 10e tienoilla.

Eli tälläisellä kilikali maalilla lähdetään työstämään..

 

Lataa sivu: