Chevrolet chevy van g20 90′

Lataa sivu:

 

Lauluautojen aatelia, chevy vani 6.2l diesel th700 laatikolla. Hieman projektikuntoinen tämä yksilö on niinkuin yleensä nämä tuppaavat olemaan. Hinta ei kumminkaan ollut suolainen ja leimaakin kesään saakka. Nämä ovat todella suosittuja joten menevät kyllä kaupaksi huonokuntoisenakin!

Erittäin hyvä ajoltaan, automaattiaski toimii hyvin ja alustasta ei ylimääräisiä ääniä kuulu. Ajovalot ovat myös erittäin hyvät vaniksi sillä joku edellisistä omistajista oli umpiot vaihtanut. Myös tuplaputkisto molemmilta sivuilta simonsin vaimentimilla toivat mukavan pienen lisän. Äänet olivat kovat niinkuin v8 koneessa jo pitää ollakin mutta silti maltilliset ja ajossa ei tarvinnut peltoreita laittaa päähän. Pohja myös yllättävän hyvässä kunnossa ja ei ollut mikään ruosteensyömä yksilö. Autoon on myös vaihdettu uudet hehkut ja parempi akku niin kylmäkäynnistykset onnistui lähes kivuttomasti.

Ettei menis liialliseksi kehumiseksi niin vikojakin näistä löytyy. Jarrujen laahausta alkoi muutaman sadan kilsan jälkeen kuulumaan edestä. Herkistelyä siis luvassa. Tyyppivikoina myös jäähdytysnesteen vajaus täyttösäiliössä. Syylärissä kumminkin nestettä niinkuin pitääkin ja lämmöt pysyvät kurissa. Myös apparin puolen turvavyö jäännyt jumiin.

Ikkunoiden  alareunoissa kumminkin alkavaa ruostetta ja takaovissa. Mitä vähemmän ikkunoita niin sen parempi olisi. Matalakattoiset ja lyhyt malliset ovat vaan vähän harvinaisempia.. suurimpana miinuksena varmaankin toimimattomat ovien lukot. Uudet lukot kunminkin vain muutaman kympin jenkkivaraosista.

 

Katotaan mitä tästäkin tulee. Sisusta ainakin vaatii ehostusta ja ruosteiden korjaamista ikkunoiden alta. Mutta näitähän saa aina korjailla ihan kyllästymiseen saakka.

Lataa sivu: