Chevrolet chevy van 6.2d

Lataa sivu:

Uusi projekti saapui talliin jota pitäisi alkaa laittelemaan kuntoon. Vaniksi yllättävän terve korinen yksilö. Käytön jälkeä tietysti näistä löytyy. Plussana mainittakoon että matalakattoinen, ilman levikkeitä ja astinlautoja. Makuasioita mutta mielestäni nuo pilaavat ulkonäön kun ja jos tarkoituksena saada rottavanin ulkonäköä. Ja mikä parasta, kattoluukkukin löytyy niin.

Jotta ei menisi liiaksi kehumiseksi niin pientä laittoakon löytyy niinkuin näissä on yleens tapana.  Jarrupalat ainakin edessä kuluneet aika loppuun.

Ajovalot eivät toimineet kun vani haettiin. Vikaa tutkittiin ja selvisi että ajovalojen releytys ei toiminut. Onneksi vika oli siinä eikä ajovalojen katkaisimessa. 

Joku edellisistä omistajista oli päättänyt maalata auton mustaksi, puskureineen päivineen jättäen keskelle punaisen viirun. Itseä tämä häiritsi silmää joten päätin että punainen väri ylimaalataan. Oranssi jos tuo olisi ollut olisin saattanut jättääkin ihan harrikka miesten mieleiseksi.

ennen

eli seuraavaksi oli tiedossa ruiskumaalausta..  maaliksi valitsin kattopeltimaalia, tätä suositeltiin myös vtcf foorumilla vaikka ensisijainen käyttötarkoitus onkin peltikatot. Mutta tämä ajaa aivan saman asian

Maalailuamaalauksen jälkeenmaalauksen jälkeen


Nonniin maalaus olis nyt suoritettu, ja mielestäni ihan hyvin onnistui paria kohtaan lukuunottamatta kun ruisku alkoi temppuilemaan. Nämä pikkuviat tullaan kumminkin korjaamaan jossakin aikataulussa kun ehdin.

Joka tapauksessa projekti jatkuu, seuraavaksi tikapuut taakse. Onneksi löysin facebookin kautta edullisesti starcraft vanissa olleet tikapuut. 

ja sitten eiku pulttaamaan kiinni..31. lokakuuta 

  • maskin irroitus + etu-umpioiden muovikatteet

Jossain välissä maalaus kromin kiiltäviksi

Seuraavaksi olisi tarkoitus asentaa tuulilasin lippa.


Nonniin 5.11.2017 tuli matkahuoltoon se kaivattu tuulilasin lippa. Tämäkään ei mennyt sitten aivan ongelmitta. Matkahuollon pojat olivat päättäneet yrittää ottaa hieman välistä ja veloittaa rahdista 86 ja risat. Tämä ei tietysti kuulostanut mitenkään uskottavalta kun paketin koko oli noin luokkaa 170cm pitkä, syvyys 30cm ja korkeus 4cm. Painoa paketilla oli 3kg. Jonkinlainen epäselvyys ollut paketin mitoissa ja lätkästy vain jokin hinta. Onneksi en hyväuskoisena maksellut. Maksettava lopulta tuli sitte 14e mikä kuulostaa paljon uskottavammalta.

Eli enään pitäisi tuo maalata. Siitä sitten lisää myöhemmin kun on aikaa laitella. Lisää päivityksiä luvassa myöhemmin.

Tätä sivua päivitetään aina silloin tällöin.

Lataa sivu: