Audi 80 92′

Lataa sivu:

Tälläine  vaihdokki tuli päittäin kaupasta opel asconasta. Ensimmäinen audi myös itselleni. Positiivisena yllätyksenä yllättävän taloudellinen auto.

Edellisen omistajan toimesta laitettu viime katsastukseen etulevyt, palat satulat, etuiskarit, takalevyt, palat ,alapallonivel oikealle ,molemmat koiranluut eteen eli alusta on kunnossa! Kori lähes ruosteeton, sinkittyjä koreja kun taitavat olla.
Ruisku vaihdettu monipisteruiskuun samalla kansi ja kannen tiiviste. Maantiekulutus vähän alle 6l. Lisäledivalotkin löytyy eli näkee kauas.

 

Vikoina sen verran että bensapumppu ei jaksanut kunnolla pumpata polttoainetta joten tähän oli myös tehty omanlainen ratkaisu. Katkaisijasta toimiva käynnistysapu, en tarkemmin ole vielä ehtinyt asiaa tutkailemaan mutta luultavasti asennettu jälkeenpäin toinen pa pumppu tai sitten vedetty katkaisilta uudet virrat nykyiselle pumpulle. Toisena ongelmana lämpötila anturi syylärissä sanonut itsensä irti, tämän vuoksi flekti käy koko ajan. Ja viimeiseksi lämmityslaitteen kenno jossain vaiheessa vaihtokunnossa.

 

Lataa sivu: