Android työpöytäsovellus (windows look a like)

Lataa sivu:

Jep, tälläinen launcherikin (computer launcer) on ollut jo pidemmän aikaa jaossa googlen play storessa, ja ihan mielenkiinnon vuoksi latasin puhelimeen kyseisen ohjelman. Kyseessä ei oo siis emulaattori. Teemana on windows 7 ja windows 10, enemmän teemoja on play storessa jotka matkivat muita käyttöjärjestelmiä. Omasta mielestäni launcheri on yllättävän hyvin onnistuttu tekele ja microsofti voisikin harkita tämän näköistä käyttöjärjestelmää myös puhelimeen palikkakäyttöjärjestelmän sijaan. Ohjelma on myös erittäin kevyt ja ilman mainoksia olisi varmaan vielä kevyempi.

[fvplayer src=”https://thejuzo.com/wp-content/uploads/2017/11/video-1511395746.mp4″ width=”268″ height=”456″]

Lataa sivu:

1 Reply to “Android työpöytäsovellus (windows look a like)”

Comments are closed.